Valgamaa meistrivõistlused rannavõrkpallis 2015

 

JUHEND

Võistluse läbiviija Tõrva Võrkpalliklubi

1. Toimumise aeg, koht ja registreerimine
Võistlus toimub pühapäeval 9. augustil 2015 Tõrva linna keskväljakul ja Riiska järve ääres algusega kell 11.00.
Registreerimine võistluspäeval naistele Tõrva linna keskväljakul, meestele Riiska järve ääres 10.30 kuni 10.50.
Eelregistreerimine kuni võistluspäevale eelneval reedel kella 17.00-ni. Võimalused eelregistreerimiseks: SMS mobiilile 5662 9999 või e-mail aadressil kadri@kmprojekt.ee . Registreerimisel palun märkida mõlema võistleja täisnimi ja seos Valgamaaga. Eelregistreeritud mängijad peavad võistluspaigas olema hiljemalt 10.45. Naiste võistlus viiakse läbi Tõrva linna keskväljakul. Meeste võistluse eelvoorud toimuvad Riiska järve ääres. Võimaluse korral mängitakse finaalid ja poolfinaalid keskväljakul. Nii nais- kui meespaaride autasustamine toimub Tõrva keskväljakul.

2. Osavõtjad
Võistlus toimub nais- ja meespaaridele, vanusegruppe ei eristata. Osalema ootame Valgamaa valdades/linnades elavaid, töötavaid, õppivaid või Valga maakonnas registreeritud spordiklubidesse kuuluvaid võistlejad.

3. Võistlussüsteem
Täpne võistlussüsteem otsustatakse võistluspäeval vastavalt osalevate võistkondade arvule. Mängitakse 2-miinuse süsteemis või turniiri süsteemis. Võistluse paremad selgitatakse vastavalt valitud võistlussüsteemi üldtuntud tavale. Turniiril saavutatud võrdse arvu punktide puhul kahe võistkonna vahel arvestatakse omavahelise mängu tulemust, kolme ja enama võistkonna puhul kõigis mängudes võidetud ja kaotatud punktide suhet. Mängitakse rahvusvahelise rannavõrkpalli määruse järgi, kasutatakse väljakut 8×8 m. Mängu formaate võib korraldaja teisendada vastavalt osalejate arvule. Kohtunikud on Tõrva Võrkpalliklubi liikmed.

4. Autasustamine
Autasustatakse kolme paremat nais- ja meespaari. Autasustamine toimub Tõrva linna keskväljakul ja selle korraldab Valgamaa Spordiliit.

5. Majandamine
Autode parkimiseks palume kasutada märgistatud parkimiskohti. Iga võistleja vastutab ise oma tervisliku seisundi eest. Korraldajatel on elementaarsed esmaabivahendid.

Võistlust toetavad Eesti Kultuurkapital ja MTÜ Valgamaa Omavalitsuste Liit.

Info telefonil 5662 9999 ja e-mailil kadri@kmprojekt.ee.
Koostas: Kadri Pilm